Politici si Preturi | Despre... | Despre...

Politici si Preturi

Exista o cerere foarte mare pentru vizionarea filmelor: va rugam insistent sa va faceti o rezervare inainte de a veni la film!
Aveti 2 modalitati: telefonic la 0350 427 500 sau la caseria de la Cinema Ostroveni, zilnic (exceptie ziua de luni) incepand cu ora 10:00

Atentie!

REZERVARILE EXPIRA CU 30 DE MINUTE inainte de inceprea filmului!

Va rugam cititi regulamentul de mai jos:

Politica Cinema Ostroveni:

1. Cinema Ostroveni isi rezerva dreptul de a opera modificari in program.
2. Rezervarile se anuleaza automat cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea filmului. Pentru ridicarea biletelor rezervate, va rugam sa luati in considerare posibilitatea aglomeratiei la casele de bilete.
3. Biletele gratuite, voucherele sau orice alta forma de bilet promotional sau preplatit care nu specifica o data, o ora si un spectacol anume sunt supuse tuturor conditiilor privitoare la
disponibilitatea locurilor, aplicabile unor achizitii normale.
4. In cazul rezervarilor si achizitiilor de bilete se aplica politica "Primul venit, primul servit". Cinema Ostroveni nu poate modifica rezervarile deja efectuate de clienti in favoarea unui alt client, cu exceptia anularii din oficiu a rezervarilor neridicate cu minim 30 minute inainte de inceperea filmului.
5. Pentru validarea rezervarilor si evitarea confuziilor, casierii pot cere clientului un act de identitate. Aceasta masura se datoreaza incercarilor de a eluda sistemul de rezervari, Cinema Ostroveni dorindu-si ca nimeni altcineva sa nu beneficieze de rezervarea dumneavoastra.
6. Biletele cu tarife speciale se elibereaza numai in baza unui act doveditor (certificat de nastere, carnet de elev, carnet de student, talon de pensie)
7. Este interzis accesul cu produse din exterior. Produse destinate special consumului intr-o sala de cinema pot fi achizitionate doar de la barul Cinema Ostroveni. Pentru a evita orice neplaceri si pentru a nu vi se refuza accesul in sala,  va rugam sa respectati acest aspect!
8. Ochelarii 3D sunt reutilizabili! Va rugam insa sa tineti cont de faptul ca claritatea si calitatea imaginii 3D este strict legata de ochelari 3D. Daca acestia nu au fost pastrati in conditii adecvate si prezinta zgarieturi, urme sau alte mici defecte va recomandam sa achizitionati o pereche noua, sigilata si igienizata special pentru dumneavoastra!
9. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea de bilete și de a nu permite accesul în cinematograf persoanelor sub influența alcoolului sau a unor substanțe stupefiante și persoanelor ce cauzează tulburarea liniștii publice. De asemenea, păstrarea unui comportament fizic/verbal civilizat și adecvat este obligatorie pe parcursul prezenței în cinematograf. Persoanele cu un comportament inadecvat (agresiv, etc.) vor fi nevoite să părăsească incinta cinematografului fără returnarea contravalorii biletelor.

10. Clienții au obligația de a se supune în incinta cinematografului indicațiilor personalului cinematografului și/sau a subcontractanților acestuia în situații de urgență (ex.: atentat, incendiu, cutremur, etc).


PRETURI:

Filme Digital 2D
8 lei - pret redus
10 lei- pret intreg

Filme 3D
12 lei pret redus
14 lei pret intreg

ora 12:00 pretul este unic:
  • 8 lei pentru filmele 2D
  • 12 lei pentru filmele 3D

+ 2 lei pereche ochelari 3D reutilizabili

Contact

B-dul Tineretului , nr 2A
Ramnicu Valcea

WEB:
www.cinemaostroveni.ro
FACEBOOK:
https://www.facebook.com/cinemageosaizescuvl
E-MAIL:
cinemageosaizescu@gmail.com

TEL: 0350 / 427.500
Fax: 0350 / 427.499

Top of Page